Ljuv musik i mina ögon (eller nå't)

Tapeten i köket håller på att sättas på plats. Just nu ser det mest prickigt ut men med lite inredning och gardiner så kommer detta bli superbra. Det är en härlig papegojtulpan inringad av en ljus tunn medaljong-rand. Bra förklarat, va? Köksbordet, dvs barskivan, har också kommit på plats.

image127 image128

image129

I badrummet har de äntligen börjat kakla. Ett superfint blankpolerat marmorliknande kakel på väggen.

image130

I gästtoaletten hade ynka 18 plattor kommit på plats innan de fick annat att göra. Det är en dimrosa klinker och vid handfatet ska det vara en fantastisk pärlemorinspirerad mosaik från Bisazza.

image131 image132

Trappen upp höll på att målas vit nu under kvällen. På tisdag i nästa vecka kommer mattkillen (som jag för övrigt inte är sams med just nu) och lägger en ljusbeige heltäckningsmatta i den vita trappen (ja, mycket klokt när man har hund...). Hela vattensystemet och avloppet är nu bytt ända ut till gatan och i måndags så bytte även kommunen servisen i gatan. Tipp topp. Så nu, äntligen, har vi kunnat stänga igen hålet i bastun och de har gjutigt igen golvet och nästa steg är värmeslingor och sedan flytspackel. Vill även visa upp de superfina kopparrören i groventrén.

image133 image134

Imorgon, torsdag, händer följande:
- gardinstänger på plats
- köksstolarna levereras
- den tygbeklädda fondväggen/sänggaveln kommer på plats
- bygget fortskrider och jag hoppas på färdigkaklade badrum, nästan i alla fall...

Kommentarer
Postat av: maria

vill bara ha dina fåtöljer, helt fantastiskt bra jobbat med att få ihop färgerna i tapeten och romo(antar jag) tyget. very very nice...

2007-11-26 @ 12:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0