Da'n före doppareveckan

Det känns lite så. Dagen före dopparedagen. Förväntan är så stor. Mina ytskikt ska äntligen appliceras. Frågan är om inflyttningshetsen kommer kännas värre när byggplatsen börjar likna ett hem. Troligen. Men jag ser fram emot fyra veckor med bankande hjärta. Dagens besök i höstljus gav värme. Huset känns hemtrevligt redan nu, innan färg på väggarna och möbler. Det kommer bli en baggis att göra det här huset till ett myspalats.

Entrén med vy in mot vardagsrummet på bild 1, den lilla dörren är in till gästtoaletten. Den andra bilden är tagen från öppna spisen i vardagsrummet som badar i eftermiddagsljus.

image59 image60

Samtliga rum har nu fått fönsterbänkar, här i matsalen. I köket har nu värmeslingorna lagts och på andra bilden ser ni ett precis uthällt flytspackel.

image61 image62

Här är en lite bättre bild på sovrummet. Fondväggen. I ramen kommer det gå en vadderad vägg i ett vackert vitt- och guldbeigerandigt tyg, ända upp till tak. I taket på ramen sitter tre spottar och där sladden sticker ut ur fondväggen på höger sida kommer det sitta läslampor. Ovan och under sladden är två "hål" som blir som små bokhyllor. Badrummet på bild två är lååångt ifrån klart.

image63 image64

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0